Liker ditt barn og synge?

Meld barnet ditt inn i koret

Vi ønsker deg med i koret vårt!

Som medlem i skolekoret får barn oppleve et sosialt og musikalsk fellesskap sammen med barn i ulike aldersgrupper ledet av en profesjonell dirigent. Å være med i kor handler om felles opplevelser, musikalske hendelser, om glede, vennskap, kultur og tradisjon. Ønsker ditt barn å bli medlem i koret, er det enkleste å fyll ut skjema under, men dere kan også send en epost med informasjon til: hoyenhallskoleselevkor@gmail.com. Skriv barnets navn, klasse, foreldrenes/foresattes navn, telefonnummer, e-postadresse og postadresse.

Fyll ut informasjon under for å melde ditt barn inn i koret.

Informasjon om barnet.
Informasjon om foresatte.
Postadresse
Jeg samtykker at Høyenhall skoles elevkor kan publisere bilder og artikkler av barnet mitt på nettsider og sosiale medier i forbindelse med forestillinger, seminarer og arrangementer i regi av Høyenhall skoles elevkor.

Se mer av koret.

Et sosialt og musikalsk fellesskap for barn i ulike aldersgrupper ledet av en profesjonell dirigent.

Støtt koret med Grasrotandelen

Et viktig bidrag til koret og ikke minst dugnadsfrie penger!