Musikalsk leder Guro Høimyr

Det er med stor glede vi kan fortelle at vi har ansatt en ny fast dirigent som blir musikalsk leder for koret fra første øvelse denne høsten (22.august)

Guro Høimyr kommer fra Abildsø, og har bodd på Lambertseter siden 2009. I sin tid gikk hun musikklinje på Manglerud, og deretter teaterlinje på Romerike folkehøgskole. Guro har bachelorgrad i musikkvitenskap fra UiO (inkl. årsstudiet i musikk og helse), master i musikkterapi fra NMH og sanger/sanglærerutdanning fra Complete Vocal Institute i København.

Hun jobber i dag som sangpedagog i «UNIK vokalakademi», som hun også driver. Har ledet flere barnekor under studietiden og ønsket etter noen års pause, å ta det opp igjen – og startet som dirigent i Manglerud skoles kor i 2017. Hun synes det er givende å jobbe med barn, er opptatt av å fremme sangglede, lære sanger og enkel sangteknikk på en kreativ måte. Hun jobber også som sanginstruktør for Elvebakkenrevyen, og leder Spikkestadkoret og bedriftskoret på voksenpsykatrisk avdeling Vinderen. Er aktiv som sanger, og synger i Jazz Society Orchestra og som solist i vielser. Guro har en stor forkjærlighet for å synge musikaler, viser og jazz. Tidligere jobbet hun som musikkterapeut i Lørenskog og Oslo kommune og 5 år i studieadministrasjonen ved Norges musikkhøgskole.

Guro gleder seg masse til å ta fatt på jobben som dirigent i Høyenhall skoles elevkor til høsten!