Skip to main content

Det var helt fult i aulaen på Manglerud videregående skole da koret sammen med Østensjø skoles musikkorps arrangerte Prøysenaften lørdag 1. november. Det var mange spente korister og musikanter som har øvd mye til denne begivenheten. Mange kjente og kanskje noen ukjente prøysensanger ble sunget og spilt av kor og korps. Noe sammen og noe hver for seg. En flott blanding av aspiranter, juniorer, litt mer erfarne og noen veldig erfarne musikanter og sangere. Flott arbeid også av alle dirigenter og ledere av kor og korps.

Konserten ble en flott opplevelse, og samarbeidet mellom kor og korps har vært inspirerende for både barn og voksne. Dette er viktig kulturarbeid og flott kulturformidling for og med barn. Prøysens bidrag til kulturarven lever vider med barna gjennom dette arbeidet som viser at de er trygge og glade i sine estetiske uttrykk. Vi får håpe på flere slike gode samarbeidsprosjekter i tiden fremover.